Kedves Alkotók és Vendégek!


Rég dédelgetett álmomat szeretném megvalósítani, a Kortárs – Művész mappa felélesztésével.


Itt szeretnék helyet biztosítani, főként azoknak az íróknak, költőknek, képző-, fotó- és iparművészeknek, akik nem rendelkeznek saját honlappal. Minden olyan alkotónak, akinek művei megfelelnek a kiírásban szereplő feltételeknek, itt 4 oldal áll majd a rendelkezésére.

Sok művész oldal van, de olyanról nem tudok, amelyik összefogná a különböző művészeti ágak képviselőit.
Akik lehetőséget kapnak ebben a mappában való szereplésre, azok az elvárások alatt található címekre elektronikus úton küldhetik folyamatosan anyagaikat. Kérem a képző-, fotó- és iparművészeket, hogy minden beküldött mű fényképéhez csatolják annak eladási árát (amennyiben áruba kívánják azt bocsátani), méretét, anyagát, valamint a mű fontos adatait.

Egymással való kapcsolat felvétel csakis a honlap postai címe által való közvetítés útján lehetséges. A vendégkönyvet, kérem rendeltetésszerűen használni. A sértő, bántó, rasszista beírások azonnal ki lesznek törölve, kérem, mellőzzenek minden ilyesfajta megnyilvánulást.

Itt fajtól, nemtől és vallási hovatartozástól mentesen publikálhat bárki, aki Önmagát arra érdemlegesnek tartja, és a megadott kategóriák bármelyikébe belefér. Van egy egyéb rovatunk, ami nem véletlen, mert ott fognak helyet kapni azok, akik a felsorolásban bár nem szerepelnek, de alkotásaik bemutatását arra méltónak találjuk.

Ezúton is szeretnék bátorítani mindenkit, hogy bátran küldje el műveit, hiszen azoknak egy helyen való megjelenítése jelentőséggel bír, az érdeklődők, szemlélők, vagy kortárs művészeteket kedvelők így egy honlapon találhatnak majd minden arra érdemleges alkotást meg.

Ez egy teljesen ingyenes oldal, semmilyen ellenszolgáltatást nem várok és nem is kérek cserében. Munkatársaim és magam nevében is, köszöntelek benneteket szeretettel.


Remélem, jól fogjátok itt érezni magatokat.

Az oldalra való felkerülés szabályai:Jelentkezhet bárki, határon innen- és túl, minden magyar nyelven író, vagy valamilyen formában kommunikálni tudó alkotó művész. Az anyagok fogadása folyamatos, beküldési határidő, vagy korlát nincsen. Szeretettel várunk, a főoldalon megjelentetett minden egyes művészeti műfaj képviselőitől korlátlan mennyiségű anyagot. A plagizálásért, másolásért, eredetiségért, felelősséget nem vállalunk, minden beküldött műért, annak beküldője viseli a felelősség terhét is. A fotó- és egyéb, nem írásos anyagokat kizárólag jpg és png formátumban fogadjuk el, mérete nem haladhatja meg a szabványos 800 x 600 px-t. Ezen anyagok felhasználásával készítjük el ingyenesen, azok megjelenítési albumát, külön kérésre, akár videós formáját is, melyeket a YouTube fórum oldalaira tölthetjük esetenként, és külön szerzői igényre fel. Videóknak, egyéb reklámanyagoknak csak fellelhetőségi linkjét lehet beküldeni. Az írásos anyagokat a szokásos W, vagy PDF formátumban tudjuk fogadni. Minden jelentkező, művei mellé, csatoljon hosszabb terjedelmű, fényképes bemutatkozó anyagot is. Aki rendelkezik saját honlappal, annak elérhetőségét, illetve bannerjét is csatolhatja. Ha nem rendelkezik bannerrel, akkor azt külön kérésére, a honlapra való felkerülését követően, ingyen készítjük el.

Ezúton szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy, aki nem jártas a honlap szerkesztések világában, az itt e témakörben is tud segítséget kapni, vagy igény esetén a honlapját meg is szerkeszti, nagy tudással és szakértelemmel rendelkező kollégám és barátnőm, Kiss Judit (LadyJ). Az elérhetőségét, a fontos tudnivalók rovatban találjátok meg.Beküldési cím:muveszmappa@gmail.comkortarsmuvesz@gmail.com